Kerk Risico Check

 
Donatus Verzekeringen MijnDonatus Introductie
Donatus
Hoff van Hollantlaan 8
5243 SR  Rosmalen
Postbus 500
5240 AM  Rosmalen
Tel: 073 - 522 17 00
Email: info@donatus.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
Van 8:00 - 17:30 uur

AFM vergunningnr.:
12000487
Bekijk onze vergunning

 
video kerken

video monumenten video particulieren
 

Medewerker Technische Buitendienst

(TAXATEUR / RISICO-INSPECTEUR / SCHADE-EXPERT)

Organisatie: Donatus 
Functie:  Medewerker Technische Buitendienst (Taxateur/Risico-inspecteur/Expert)
Plaats: Rosmalen
Omvang: 40 uur per week

 

Donatus verzekeringen zoekt
Een enthousiaste taxateur/risico-inspecteur/schade-expert met enkele jaren ervaring die zich wil ontwikkelen in een professionele verzekeringsorganisatie.

Over Donatus
Donatus is specialist in het verzekeren van kerken, monumenten en herbestemde kerken en kloosters. Daardoor beschikt Donatus over een unieke bouwkundige kennis en grote verzekeringstechnische ervaring in een specifieke markt. Donatus is marktleider op het gebied van taxeren en inspecteren van religieus en niet-religieus monumentaal erfgoed en wil dat blijven. Daarom kijken wij voortdurend naar wat anders of beter kan. Dit is onderdeel van onze cultuur geworden. Voor een organisatie die al meer dan 165 jaar bestaat, staat innovatie dan ook bijzonder hoog in het vaandel.

Wij zoeken
Een enthousiaste en zelfstandige collega. Je bent een aanvulling op het team Technische Buitendienst dat op dit moment uit 9 medewerkers bestaat. Je wil fulltime de uitdaging aangaan om de mooiste monumentale gebouwen van Nederland te taxeren en te inspecteren. Bij ons ben je niet óf taxateur, óf risico-inspecteur, óf schade-expert, maar zijn al die rollen verenigd in één functie. Dit maakt de functie van Medewerker Technische Buitendienst dus een zeer veelzijdige functie waar een brede, maar ook gedegen kennis voor nodig is. De nadruk ligt in eerste instantie op taxatie. Donatus is een mooie organisatie waar in een informele sfeer met elkaar samenwerkt wordt. Voor onze doelgroepen is het belangrijk om op een professionele en degelijke manier te werk te gaan. Medewerkers van Donatus zijn in staat om zich aan te passen aan de wensen van hun klanten. Naast de vakinhoud is het goed kunnen omgaan met de uiteenlopende klanten in onze verschillende doelgroepen minstens zo belangrijk.


Jij beschikt over

 • Een bouwkundig HBO of WO diploma
 • Enkele jaren ervaring als taxateur en bij voorkeur enige ervaring in de restauratiesector of in het monumentensegment
 • Het is een pré als je enige verzekeringskennis hebt opgedaan zoals Inleiding in Verzekeringsbedrijf


Donatus verzekert religieus en niet-religieus monumentaal erfgoed in heel Nederland. Bij voorkeur woon je daarom in het midden van het land, of je bent bereid daar naartoe te verhuizen.

Je profiel
Je bent klantgericht en hebt een drive om te vernieuwen en te verbeteren. Dit doe je analytisch, resultaatgericht en met hart voor de zaak.

 • Je werkt zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken
 • Je kunt je werk goed organiseren en weet prioriteiten te stellen
 • Je bent geïnteresseerd in innovatieve taxatiemodellen en/of taxatiemanagementsystemen en speelt graag een rol bij het gebruik ervan
 • Je hebt affiniteit met de traditionele doelgroepen van Donatus en het monumentaal erfgoed zoals kerken, rijksmonumenten, kastelen en ander cultureel erfgoed
 • Je bent tolerant en respectvol ten opzichte van religies


Donatus streeft naar meer diversiteit in de organisatie. Hiermee zullen we in de selectieprocedure rekening houden, uitgaande van kandidaten met gelijke geschiktheid.

Wij bieden

 • Wij bieden een boeiende, veelzijdige, fulltime baan in een uitdagende omgeving. Het indicatieve startsalaris is marktconform en afhankelijk van je opleiding en ervaring. Uiteindelijk kun je doorgroeien naar een maximum salaris van € 59.507. Dit is inclusief 8% vakantiegeld en 13e maand.
 • Daarnaast kent Donatus een winstdelingsregeling gebaseerd op de hoogte van de gemiddelde premierestitutie aan de leden gedurende de laatste 10 jaren. Dit betekent jaarlijks een eenmalige beloning van gemiddeld 3% over je vaste jaarsalaris.
 • Voor de buitendienstmedewerkers wordt een auto van de zaak ter beschikking gesteld (vastgelegd in een autoreglement).
 • Als werknemer van Donatus neem je deel aan de collectieve pensioenregeling van Donatus. Dit betreft een middelloonregeling, waarbij de werknemersbijdrage aan de pensioenpremie conform de bijdrage is uit de cao.
 • Er is een werkgeversbijdrage in de premie ziektekostenverzekeringen.


Bij de start ontvang je een jaarcontract met de intentie om deze om te zetten naar onbepaalde tijd. Je hebt recht op 26,5 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek.

Binnen Donatus zijn er uitstekende opleidingsfaciliteiten en uiteraard krijg je een interne opleiding om vertrouwd te raken met de doelgroepen die we verzekeren, de gebouwen die we taxeren en de verzekeringsproducten die we voeren.

Interesse?
Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over deze functie, stuur dan je brief met CV naar info@donatus.nl, onder vermelding van Vacature Medewerker Technische Buitendienst.
Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Marja Bouma (Groepshoofd Technische Buitendienst) via 06-534 82 509.
Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs

 

 

Terug naar boven